"Tycker du jag är fet?"

Sommar och sol, tiden på året vi alla väntat på. Efter en lång vinter i ett land där snitt temperaturen är den samma som en isbjörns rövhål och där det blir mörkt innan det hunnit bli ljust.  Men juni, juli augusti är ändå helt okey, det diskuteras att depressionen hos folket försvinner och istället blir alla lyckliga.

Samtidigt hetsas hysterin igång  kring kroppen inför “Beach 2009”. (Vilken jävla beach, den som är full med måsskit och gräsfläckar fulla av myror? Anslutande till en sjö med en liten brygga full av skrikande ungar som dränker varandra i vatten som endast har en behaglig badtemperatur  för alla dem kissar i det?)  

Yes,. Svenska sommarn är strax här och alla vill se ut som Rambo. Hysterien sprids och viktväktarna, gymmen samt grönsakshandlarna på Hötorget ökar sin inkomst.

Medan killarna går till gymmet försöker damerna med mera passiva metoder som att köra diverse dieter och självsvält.  En del rationaliserar och gör både och.  
En klassisk kliché fråga du kan bli utsatt för är :
“Tycker du jag är fet?”   
Relativt enkel och konkret fråga, men innerst inne riktigt invecklad. Med tanke på moraliska aspekter och påföljder gäller det att väga sitt svar noga. Är det en killkompis som frågar går det dock att vara lite mer öppen och säga rakt ut, ja du är lite tjock.

Men till tjejerna är det inte lika lätt. För svarar du:

“-Nej du är inte tjock..
(så kontras det snabbt av)
-Men ärligt asså  ??

-Nej!

-Men säg nu... Tycker du det?

-.... Ja, kanske liit..

(BAAAAAAM BOOOM  hell is on!)

-VAA TYCKER DU?????”


Ne. Hur du än hade svarat  hade det ändå  slutat på liknande sätt. Så nästa gång du blir konfronterad dra igen dragkedjan och låssas som att du skrikit så mycket på derbyt i helgen att du inte längre ens kan säga dit namn.


Dagens WTF:   Vet inte riktigt hur de tänkt att det här ska gå ihop. . .



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0